Két Világkupa-verseny a hétvégén

  • 2014.11.26

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is egy hétvégén kerül megrendezésre a budapesti és a stockholmi Világkupa-verseny. Stockholmban pontszerzőként a hazai versenyző Fredrik Persson, az ausztrál Boyd Exell, a holland Theo Timmerman, a svájci Ulrich Werner és a belga Glenn Geerts áll rajthoz, szabadkártyával pedig a tavalyi győztes - szponzorok hiányában az aktív versenyzéstől idén visszavonuló- Tomas Eriksson indul.
A budapesti Lovas Világkupa szombaton 17 órakor kezdődő Bemelegítő versenyén, valamint a vasárnap 14 órakor "élesben" zajló Világkupa-pontszerző versenyen Dobrovitz Józsefet, a holland Ijsbrand Chardont valamint honfitársát Koos de Rondet, a német Christoph Sandmannt és honfitársát Georg von Steint, szabadkártyával pedig ifj. Dobrovitz Józsefet és Osztertág Márkot láthatja versenyezni a közönség.


Dobrovitz József

A Lovas Világkupa egyik programjaként szombatra meghirdetett szimultán kettesfogathajtó versenyen Fekete György, ifj. Fekete György, Nagy Tibor és Osztertág Kristóf, valamint Bukovinszki Zoltán, Czakó Attila, Tóth János és Veszelszki Gábor áll rajthoz. A tervezett program szerint a Nemzeti Vágta Fogatvágta győztesei is felvonulnak majd a közönség előtt -Galambos Nándor (2011), Tieger Endre (2012) és ifj. Kalmár László (2013 és 2014).


ifj. Kalmár László

A programok bővebben IDE kattintva olvashatóak.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK