Jászkarajenő-eredmények

  • 2018.10.19

Az október 12-14-ig Jászkarajenőn megrendezett országos versennyel befejeződött a 2018-as hazai szabadtéri versenysorozat. Összesen 43 fogat indult a versenyen, melyen eldőlt ki a 2018-as "B" kettesfogat kategória, és "A" egyesfogat kategória Országos Bajnoka. Ez a bravúr a kettesfogatoknál a fiatal, tehetséges Dani Marcell Balázsnak sikerült, aki a díjhajtás megnyerésével, valamint a maratonon elért 4., és akadályhajtáson elért 2.helyével megérdemelten szerezte meg az aranyérmet. Az összetett versenyben Bányai Norbert végzett az ezüstérmes 2.helyen, és Küri Albert a bronzérmes 3.helyen.

Image

aranyérmes Dani Marcell Balázs, ezüstérmes Bányai Norbert, bronzérmes Küri Albert
(fotó:Hajnal Pál)

Az egyesfogatoknál Meskóné Orosz Mária 2018 Országos Bajnoka, a dobogó második fokára Gáspár Szilvia, a harmadik fokára pedig D'Ess Gábor állhatott fel.

Image

1.Meskóné Orosz Mária, 2.Gárpár Szilvia, 3.D'Ess Gábor
(fotó:Hajnal Pál)

Az "A" kategóriás kettesfogatok versenyében Hódi Károly szerezte meg az összetett győzelmet (díjhajtás 45,13 ponttal 1.hely, maratonon 6.hely, akadályhajtáson 1.hely), megelőzve Szabó Pált és Kiss Róbertet. Négyesfogattal Dobrovitz József mindhárom versenyszámot megnyerte, összetettben 2.Galbács Ferenc, 3. Tóth Simon Sándor. Póni fogattal a Junioroknál Majoros Anna nyert Komjáthi Zoltán előtt, póni kettesfogattal Szabó Ádám versenyzett, parafogat kategóriában pedig Vajda Pálné teljesítette a versenyszámokat.

Gratulálunk a győztes- és helyezett hajtóknak, az eredmények bővebben IDE kattintva láthatóak.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK