Bram Chardon a Budapesti Világkupa győztese

  • 2018.12.03

A Bemelegítő versenyhez hasonlóan ismét több ezres közönség előtt zajlott a négyesfogatok Világkupa-pontszerző versenye, a pályaépítő, Fintha Gábor a nézők számára látványos, élvezetes és technikás pályát épített.
A győztes Bram Chardon a Bemelegítő versenyhez hasonlóan higgadtan, nem kockáztatva hajtott, és a legjobb idővel, verőhiba nélkül teljesítette az első fordulót. Rajta kívül a szintén hibátlan svájci Jérôme Voutaz és az egy labdát leverő Dobrovitz József jutott be Győztes-körbe. A döntőben Dobrovitz József "iszonyatos" tempóval hajtott, kockáztatott, ami végül  sajnos 20 büntetőpontot eredményezett. A svájci Jérôme Voutaz szintén óriási tempót diktált, két verőhibája lett, ami levette Bram Chardon válláról a terhet. Bram Chardon az első körrel szinte századmásodpercre azonos időt "futott", és egy verőhibája is elegendő volt a Világkupa győzelem megszerzéséhez. A belga Glenn Geerts két verőhibával a negyedik helyen végzett; a holland Ijsbrand Chardon 5. lett, miután az ún. speed box akadályból kiugrottak a lovai, amiért 10 büntetőpontot kapott; a szabadkártyával induló ifj. Dobrovitz József 20 hibaponttal a 6. helyen fejezte be a versenyt.

Image

Bram Chardon

A Világkupa-pontszerző versenyben Dobrovitz József jelenleg a 6.helyen áll, az eredmények bővebben IDE kattintva láthatóak.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK