Zomba-június 16-ig lehet nevezni

  • 2019.06.14

A korábbi évekhez hasonlóan július 05-07-ig országos fogathajtó verseny kerül megrendezésre Zombán, ahol CAN-A kategóriában egyes-, kettes- és négyesfogattal póni és "nagyló" kategóriában egyaránt lehet indulni, ezenkívül "B"-s kettesfogat,  Gyermek, Junior és Fiatal Hajtók kategóriában, valamint 5-6 éves fiatal fogatlovak kategóriában hirdették meg a versenyt. A tervezett programok között július 06-án, szombaton ismét szerepel Éjszakai lovas show - benne kombinált akadályhajtással, melyre külön nevezési díjat nem kell fizetni, de erre a versenyre külön nevezés szükséges.

A háromnapos sportesemény helyszíne a jól ismert zombai Sportpálya-Kastélypark. A versenybíróság elnöke István Péter nemzetközi bíró, az elnökség tagjai pedig:Tóth Ferenc és Bocsi Csaba, a Technikai kiküldött Némedi István, a pályaépítő pedig Pákolitz István lesz. A nevezési határidő: június 16-án, vasárnap 22 órakor jár le.

Image

A háromnapos versenyre és a programokra a belépés ingyenes, mindenkit szeretettel vár a versenyigazgató, Hirnikl György és csapata.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK