Dobrovitz József az értékes harmadik helyen végzett

  • 2019.12.01

Óriási küzdelemben befejeződött a négyesfogatok mai budapesti Világkupa-pontszerző versenye. A győzelmet a holland Ijsbrand Chardon szerezte meg, aki fia mögött másodikként kvalifikálta magát a Győztes-körbe - amit verőhiba nélkül teljesített -, és aki pályafutása során harmadszor nyert Világkupa versenyt Budapesten.

Image

Ijsbrand Chardon (NED)

Második helyen fia, Bram Chardon végzett, aki a leggyorsabb idővel - és egy verőhibával - elsőként kvalifikálta magát az összevetésre. A Győztes-körben még 4 másodpercet javított korábbi legjobb idején, azonban egy verőhibája miatt - mindössze 0,2 msp-cel apja mögött - végül a második helyre kényszerült. Dobrovitz József hibátlan hajtással jutott be a Győztes-körbe, ahol egy verőhibát vétett, és a hollandok mögött az értékes harmadik helyen fejezte be a versenyt. Dobrovitz József ezzel a teljesítményével - holtversenyben a holland Koos de Rondeval - a 4-5.helyen áll jelenleg a pontversenyben.

Image

Dobrovitz József

A svájci Jérôme Voutaz hibátlanul hajtott, mindössze egy másodperccel maradt le az összevetésről, eredménye ezúttal a negyedik helyhez volt elegendő. Ötödik helyen az amerikai Chester Weber végzett, megelőzve a szabadkártyás ifj. Dobrovitz Józsefet és Vida Józsefet.

A Világkupa-pontszerző verseny jelenlegi állása 5 forduló után:
1.Boyd Exell (AUS 30), 2.Ijsbrand Chardon (NED) 17, 3.Bram Chardon (NED) 14, 4-5.Dobrovitz József- Koos de Ronde (NED) 13, 6-7.Glenn Geerts (BEL)- Chester Weber (USA) 9, 8.Mareike Harm (GER) 8, 9.Benjamin Aillaud (FRA) 7, 10.Jérôme Voutaz (SUI) 5

Gratulálunk, az eredmények bővebben IDE kattintva láthatóak.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK