OB Döntők Izsákon

  • 2019.09.28

Közel 60 fogat mutatta be díjhajtó programját az Izsákon zajló "A" és "B" kategóriás Országos bajnoki Döntőn és  Világkupa-pontszerző versenyen. Az "A" kategóriás mezőnyben 26 kettesfogat állt rajthoz, közülük 52,97 ponttal Penzer László nyerte a díjhajtást, Szakács Róbert végzett a második-, és ifj. Veszelszki Gábor a 3. helyen. A "B" kategóriás kettesfogatok 9 fős mezőnyében Juhász Zoltán végzett az élen (58,10), megelőzve Horváth Árpádot és Császár Ákost. Egyesfogattal összesen heten indultak, közülük Meskóné Orosz Mária szerezte meg az első helyet (55,63), D'Ess Gábor lett a második, és Németh Krisztián pedig a harmadik.

Image

Penzer László (korábbi fotó)

Image

Meskóné Orosz Mária (korábbi fotó)

A négyesfogatok Világkupa-pontszerző versenyén 15 hajtó  díjhajtását pontozta a nemzetközi zsűri, a versenyszámot 46,18 ponttal Dobrovitz József nyerte, 52,44 ponttal Móró Lajos végzett a második helyen, és 52,97 ponttal a svájci Jérôme Voutaz fejezte be harmadik helyen a versenyt.

Image

Dobrovitz József (korábbi fotó)

"A" kategóriában négyesfogattal -egyedüli indulóként- Papp János 65,09 pontot kapott díjhajtó programjára, parafogat kategóriában pedig Vajda Pálné programját- aki szintén ellenfél nélkül versenyez- 61,02 pontosnak látta  a zsűri.

Az eredmények bővebben, valamint a maraton  versenyszám startlistája IDE kattintva látható.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK