Eldőlt kik indulhatnak a drebkaui világbajnokságon

  • 2019.08.12

Befejeződött a kettesfogathajtók vb-kvalifikációs pontszerző versenysorozata,  így az elért eredmények alapján Szilágyi Zsolt szövetségi kapitány kihirdette a világbajnokságon indulók névsorát:(6 fő)
1.Osztertág Kristóf (76 pont), 2.Hölle Martin (67 pont), 3.Hódi Károly (63 pont), 4.ifj. Dobrovitz József (46 pont), 5.Dr. Tóth Andrea (39 pont) és 6. Szabó Roland (38 pont); a tartalék versenyzők: (+2fő) Domsa Dalma (33 pont), ifj.Galbács Ferenc (31 pont);

A szövetségi kapitány nyilatkozata az eredményekkel kapcsolatban:
"Lezárult a 2019. évi pontszerző (magyar-külföldi) versenyek kvalifikációja. Az új pontrendszer és ponttáblázat teljesen egyértelművé, és jól láthatóvá teszi a versenyzők tudását és képességét. Vannak akik sok versennyel, kitartó küzdelemmel, és vannak akik csak pár verseny alapján győztek meg teljesítményükről. Persze vannak olyanok is, akik esélyeiket mérlegelve korán kiszálltak a kvalifikációból. Az év eleji válogatási elveket ismertetvén mégsem kellett másképp döntenem, mint ahogy a ponttáblázat végeredménye alakult. Úgy gondolom mindenki esélye megvolt a tiszta, egyenlő küzdelemre." (forrás:fogatsport.hu)

Image

Drebkau - a világbajnokság helyszíne (fotó:Facebook/Drebkau)

A pontszerző versenyek eredményei bővebben IDE kattintva láthatóak.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK