Mezőhegyes-díjhajtás eredmények

  • 2019.05.03

Összesen 65 fogat mutatta be díjhajtó programját a Mezőhegyesen zajló CAI2*-os nemzetközi-, és CAIO4*-os Világkupa-pontszerző verseny tegnapi-mai díjhajtás versenyén. A szeptemberi világbajnokságra készülő kettesfogatok 35 fős mezőnyében Osztertág Kristóf végzett az élen, megelőzve Hódi Károlyt és Rákóczi Gergőt. A négyesfogatok 12 indulója közül Móró Lajos szerezte meg a győzelmet, Dobrovitz József végzett a második-, és a svájci Jérôme Voutaz a harmadik helyen. A 2*-os kétfős mezőnyben négyesfogattal Vida József legyőzte ellenfelét Tóth Simon Sándort, míg egyesfogattal Meskóné Orosz Mária végzett - jobb pontszámmal- Németh Krisztián előtt.

Image

Osztertág Kristóf

Póni kettesfogattal heten álltak rajthoz, közülük a chilei Ricardo Massmann lett az első, Lehőcz Dávid és Kovács Zsófia előtt. A póni egyesfogat kategória négy indulója közül Genzwein Marina győzött, CAN-"A" kategóriában négyesfogattal Papp János, mozgássérült kategóriában pedig Vajda Pálné ellenfél nélkül teljesítette a díjhajtás versenyszámot.

Gratulálunk a győztes- és helyezett hajtóknak, az eredmények bővebben, valamint a szombati maraton startlistája IDE kattintva olvasható.

A Fogathírekről

100

MAI LÁTOGATÁSOK

400

LÁTOGATÁSOK A HÓNAPBAN

312

ÖSSZES LÁTOGATÁS

480

HÍREK

VIDEÓK